wojtek-a Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czesc, Moze jest na forum ktos dla kogo funkcje trygonometryczne nie sa zagadka i dobrze porusza sie w Excelu. Jakby jeszcze mial troche pojecia o rozszezeniach plikow i ich konwersji to by bylo naprawde super... Chodzi w skrocie o narzedzie w postaci arkusza Excela, ktore przelicza wspolrzedne np. profili. Jakby ktos chcial zerknac w formuly i przetestowac programik, niech sie odezwie tu albo na PW. Podam wiecej szczegolow i wytlymacze o co chodzi. Dzieki z gory, ps: zaplace jak zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Hey, Mam trzy odpowiedzi. Chyba nie bedzie problemu jesli kazdemu z was wysle opis problemu? Przysiade wieczorem i opisze temat. Dzieki z gory za zainteresowanie. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 A może potrzebujesz tego? http://www.profili2.com/eng/download.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Profili mam juz od dawna. Problem jest troche bardziej zlozony. Koledzy juz nad tym pracuja . Poczekamy, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszostry Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 I jak problem rozwiązany? Jeśli nie to może ja spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi