cccp1981 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mam na imię Jacek i przychodzę tu z nadzieją, że pomożecie mi rozwiązać mój mały problem. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Że masz na imię Jacek wiemy z profilu . Prosimy coś więcej odnośnie problemu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cccp1981 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Podejrzewam, że tutaj nie mogę poruszać tego tematu, bo znając życie ktoś mnie zbanuje, a przy okazji wykasuje wątek i nic się nie dowiem. Jednak nigdzie indziej nie mogę się udzielać. Może tak przewrotnie napiszę, że w wątku poświęconym serwomechanizmom chciałbym poruszyć temat servoless.Nie wiem czy używam poprawnego nazewnictwa. To jest serwomechanizm do chowanego podwozia (kąt 90 stopni). Przeglądałem już wiele "sklepów" internetowych i niewiele znalazłem na ten temat. Liczę więc na was. Tylko jak mniemam muszę odczekać swoje w kolejce. No chyba, że coś nie tak zrobiłem podczas rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi