cccp1981 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Mam na imię Jacek i przychodzę tu z nadzieją, że pomożecie mi rozwiązać mój mały problem. Pozdrawiam wszystkich!
Shock Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Że masz na imię Jacek wiemy z profilu . Prosimy coś więcej odnośnie problemu ...
cccp1981 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Podejrzewam, że tutaj nie mogę poruszać tego tematu, bo znając życie ktoś mnie zbanuje, a przy okazji wykasuje wątek i nic się nie dowiem. Jednak nigdzie indziej nie mogę się udzielać. Może tak przewrotnie napiszę, że w wątku poświęconym serwomechanizmom chciałbym poruszyć temat servoless.Nie wiem czy używam poprawnego nazewnictwa. To jest serwomechanizm do chowanego podwozia (kąt 90 stopni). Przeglądałem już wiele "sklepów" internetowych i niewiele znalazłem na ten temat. Liczę więc na was. Tylko jak mniemam muszę odczekać swoje w kolejce. No chyba, że coś nie tak zrobiłem podczas rejestracji.
Rekomendowane odpowiedzi