cccp1981 Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Mam na imię Jacek i przychodzę tu z nadzieją, że pomożecie mi rozwiązać mój mały problem. Pozdrawiam wszystkich! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Że masz na imię Jacek wiemy z profilu . Prosimy coś więcej odnośnie problemu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccp1981 Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Podejrzewam, że tutaj nie mogę poruszać tego tematu, bo znając życie ktoś mnie zbanuje, a przy okazji wykasuje wątek i nic się nie dowiem. Jednak nigdzie indziej nie mogę się udzielać. Może tak przewrotnie napiszę, że w wątku poświęconym serwomechanizmom chciałbym poruszyć temat servoless.Nie wiem czy używam poprawnego nazewnictwa. To jest serwomechanizm do chowanego podwozia (kąt 90 stopni). Przeglądałem już wiele "sklepów" internetowych i niewiele znalazłem na ten temat. Liczę więc na was. Tylko jak mniemam muszę odczekać swoje w kolejce. No chyba, że coś nie tak zrobiłem podczas rejestracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Witaj na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts