Marcin Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Serdecznie dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia urodzinowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja co prawda nie pisałem ale wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Dziś Twojego święta pora, Już od rana wielki ruch, Stań przed lustrem, wciągnij brzuch! Jeśli nie chcesz się stresować, Musisz ostro zabalować! Wszystkiego NAJ lepszego :!: :!: :!: :mrgreen: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Witam! Zeby nie zaśmiecać forum, również podziękuje wszystkim, którzy złożyli mi urodzinowe życzenia. Przepraszam Marcin, że z opóźnieniem, ale tobie też, najserdeczniejsze życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.