Banito Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Cześć wam. Nie jestem modelarzem, nie jest to moja "działka" ale od pewnego czasu przyuczam się z zawodu tokarza(konwencjonalne toczenie, nie CNC) i gdyby ktoś był zainteresowany, w ramach nauki mogę przetaczać to, czego wam trzeba, za darmo rzecz jasna, jedynie za materiał i wysyłkę wezmę chyba że będą to drobne rzeczy to jedynie za wysyłkęPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Proszę poprawić miejscowość i imię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JADAR62 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Podaj email, a wysle rysunki. Chetnie skorzystam. Mam taka mala robotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi