azja49 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Cześć witajcie serdecznie jestem wędkarzem-modelarzem amatorem. Mieszkam w Austrii mam 30 lat. Pozdrawiam was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronny Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie wolno używac na awatarze okularów? :D Tak to i ja mam awatara na bzuma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 W awatarze Mariusza nie widzę okularów. W ogóle twarzy nie widzę. Na swojej okulary widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja49 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 ok wieczorem to poprawie przepraszam nie doczytałem tego w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja49 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mariusz ,spoko. Dorzuć jeszcze wiek i zawitasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azja49 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 no to już bajka gotowe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi