Skocz do zawartości

lista osób które kolekcjonują RC SPITFIRE

sebka34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Moze jakies fotki z dotychczasowych prac nad modelem? ;) Nie no, raczej bierzaca relacja z tego co wyslali za 40zl. Moze komus w przyszlosci sie przyda?

pozdrawiam

Opublikowano

za dużo gadacie a za mało wiecie

ukazały sie dwa nr. w cenie razem 18,60 z czego już można złożyc komore silnika

dwie wręgi i cześć szkieletu wszystko jest elegancko zpasowane.

Opublikowano

No dlatego rowniez mowilem o fotkach. Stwierdzenie Wojtassa raczej bledne. Z pewnoscia kolejne czesci sa tak wysylane zeby pasowaly do juz wczesniej kupionych. (nie liczac smigla ktore bylo na zachete). Po przemysleniach stwierdzilem ze nie ma sensu nabijac sie z modelu a raczej obserwowac jego powstawanie.

Opublikowano

no z tego co widziałem w opisie to było cos takiego :

"Silnik spalinowy zawierający łożyska i gaźnik rewelacyjny silnik o pojemności 6,47 cmm3 stanowi źródło mocy Twojego modelu.Został on zaprojektowany specjalnie do uzytkowania tego samollotu ... został wyposażony w tłumik. " to by był silnik

No o nadajniku pisze podobnie.

A pod spodem :

"Silnik i nadajnik radiowy będą dostępne oddzielnie pod koniec kolekcji ... "

Hehe ciekawe jak to będzie.Osobno będą dawać silnik bo watpie ze dadzą silnik w całosci za 40 czy tam 50 zł

Opublikowano

silnik bedzie kompletny jak i radio w ostatnich numerach

koszt silnika 300zł

koszt radia 300 zł

cena rzecz jasna dla prenumeratorów

Opublikowano

koszt silnika 300zł

koszt radia 300 zł

wyśle wam fotki przebiegu poczynań przy budowie

Opublikowano

W sumie to zamiast nabijać się przeznaczmy ten wątek dla Ciebie i kontynuuj wątek z budową modelu.Nie zapominaj fotek.Skoro teraz dali pare częsci silnika to poco potem cały silnik w dodatku za 300zł jak w modelarskim maks 250zł. za ,,markowy,,.

Opublikowano

Chcieliście relacji to będzie. Ja też chętnie zobaczę jak powstaje sobie ten modelik.

Lecz powiem że za to 300zł kupilem używanego MX-16s i zrobiłem mu nawet skrzyneczkę - deagostini chyba tyle nie da? :wink:

Ps. Moze dla prenumeratorów drożej? ;D

Opublikowano

koszt silnika 300zł

koszt radia 300 zł

Rzecz jasna, dla nieprenumeratorow lepszy silnik, lepsze radio w lepszym sklepie - taniej XD

OK.powodzenia w budowie - skoro sie upierasz.

Opublikowano

Ciekawe czy do ostatniego numeru dodadzą firmowy worek na śmieci z napisem "to był mój pierwszy model" ?

Opublikowano

sebka34 czy ty chcesz samodzielnie złożyć swój pierwszy samolot czy tak bardzo podoba ci sie ten SPITFIRE :?:

Bo jeśli to pierwsze to tutaj masz coś znacznie tańszego.

Zabacz na taką aparaturę. Co prawda droższa o całe 24zł ale chyba mi nie powiesz, że ta dla stałych prenymeratorów jest lepsza :devil:

Wszyscy sie z tego śmiejemy bo inaczej nie można zareagować jak ktoś daje się nabić w butelkę. :devil: :rotfl:

Opublikowano

Skidan, dobrze napisałeś.Ten Spitfire to taki forumowy folklor i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.