Krychol RC Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam chodzi mi oto jaki ciąg da mi ten silnik przy pakiecie 9,6V? I jakie śmigło zastosować przy takim napięciu? http://www.wimarex.ichu.pl/images/Regulatory/Emotor.jpg zdjęcie nie Twoje więc podawaj link dla Twojego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Proponuje śmigło 8x6 APC E u mnie na pakiecie 3S1P 1050mAh silnik ciągnął model 680g. w pion więc to śmigło chyba dobrze do niego pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychol RC Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ale ogólnie chodzi mi na 9,6V jakie dać śmigło i jaki da ciąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 na 9,6 to może być 9X5 i da pewnie ok. 550g. ale pewny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zadajesz za dużo pytań i ciągniesz 100 srok za ogon naraz ... Troche czytaj forum ... Kiedyś już o tych silnikach mowa była ... Reasumując na allegro od Skalena można kupić przyzwoite silniki za przyzwoite pieniądze ... ale to chyba wiesz ... Nie tylko ciąg silnika jest potrzebny do latania ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Krychol uzyj czasami swojej rozczochranej i sciagnij motocalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.