Krychol RC Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Witam chodzi mi oto jaki ciąg da mi ten silnik przy pakiecie 9,6V? I jakie śmigło zastosować przy takim napięciu? http://www.wimarex.ichu.pl/images/Regulatory/Emotor.jpg zdjęcie nie Twoje więc podawaj link dla Twojego dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Proponuje śmigło 8x6 APC E u mnie na pakiecie 3S1P 1050mAh silnik ciągnął model 680g. w pion więc to śmigło chyba dobrze do niego pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychol RC Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Ale ogólnie chodzi mi na 9,6V jakie dać śmigło i jaki da ciąg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 na 9,6 to może być 9X5 i da pewnie ok. 550g. ale pewny nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Zadajesz za dużo pytań i ciągniesz 100 srok za ogon naraz ... Troche czytaj forum ... Kiedyś już o tych silnikach mowa była ... Reasumując na allegro od Skalena można kupić przyzwoite silniki za przyzwoite pieniądze ... ale to chyba wiesz ... Nie tylko ciąg silnika jest potrzebny do latania ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektron Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Krychol uzyj czasami swojej rozczochranej i sciagnij motocalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.