jarek996 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nieaktualne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
302_Osh Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Chetnie przyjme jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Dawaj dane na priva . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfis Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jestem drugi chetny. Pozdrawiam Jestem drugi chetny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Może na trzeci się załapię. I wielkie pozdrowienia Nowo Roczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poli25 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Oddam nowe odbiorniki TURNIGY (8 kanalowe ) nowe. Po 1 szt na "lebka" !!! Decyduje kolejnosc zgloszen . Wysylam za darmo zwykla poczta . Kto chce ( za oplata ) moge wyslac poleconym lub jako paczke . Pozdrawiam ; Jarek Witam Masz jeszcze odbiornik? jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 WSZYSTKIE ODDANE ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi