Skocz do zawartości

Jaki Pakiet (Bateria, Akumulator) do TURNIGY 9XR PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o pomoc ponieważ za kupiłem akumulator z aukcji :

http://allegro.pl/show_item.php?item=7095621833

pytając przed zakupem czy będzie pasował i sprzedawca zapewniał ze tak. Jednak po kilku godzinach odpisał, że sprawdził i nie wchodzi do tej aparatury i abym podał nr konta odda pieniądze. Zapytałem czy posiada inne akumulatory które by pasowały do tej aparatury i odpisał, że niestety nie posiada...

a jak można sprawdzić tutaj :

https://allegro.pl/uzytkownik/Kosisoniaki5?string=lipo%20Pakiet&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-col-1-2-1003

ma ich trochę.

Jak zmierzyłem miejsce w aparaturze to wyszło mi: 124x45x25

Według stron z tą aparatura to max co wejdzie to : 112x44x27

A zakupiona bateria ma wymiary : 98 x 30 x 27 (wg aukcji)

Więc teraz pytanie:

Co ja mam kupić bo już zgłupiałem... czy naprawdę tak ciężko z pakietem do tej aparatury ?? Czy to po prostu zbywcze podejście sprzedającego ?

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja w 9xr pro używam zwykłych żółtych zippy 2200 3s . Wchodzą z wielkim luzem. Awaryjnie używam też niebieskich turnigy, które też wchodzą ale trzymają parę dni krócej. Awaryjnie używałem pakietów 1300.

Mogę Ci jeden pożyczyć z 2200.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nieee.... dziękuje za propozycje ale chce kupić :) Po prostu jadę do DE najprawdopodobniej w niedziele a chciałbym zabrać to wszystko ze sobą... jak się nie uda to poczeka na mój powrót...

powiem szczerze, że chodzi mi o jak najdłuższy czas pracy na tym ogniwie cena to drugorzędna sprawa.

Opublikowano

Pakiet oczywiście nowy. Czy dojdzie na piątek ,tego nie mogę zagwarantować chociaż jest opcja Poczty ze powinno dojść na drugi dzień.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.