kojot Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Koledzy, Zapraszamy na nasze kameralne spotkanie w Parzniewie. Wśród atrakcji znajdziecie kilku naszych kolegów z forum, więc może to być fajna okazja do spotkania forumowiczów z okolic Warszawy. Informacje będą jeszcze aktualizowane. UWAGA - Jeżeli zgłoszą się pilocie ESA, w trakcie drugiej godziny Otwartego nieba chętnie zorganizujemy pojedynek i dodatkowy konkurs dla pilotów ESA. Więcej informacji mailem u Kojota. Zapraszam. Uwaga - program pokazów może się ciut poszerzyć ;-) Bardzo proszę o przekazanie zaproszenia kolegom z forum Alexa, o ile są tacy, którzy tu nie zaglądają :wink: . Niestety nie mogę im w inny sposób przekazać tego zaproszenia. [21/09 - update programu o zdjęcia modeli ASW 27 i Mistrza Polski F2B w akcji] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 to trzeba Extre do oblotu przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 DRAMAT! W tym czasie mam bardzo ważną imprezę rodzinną, na której muszę i chcę być... A tak się napalałem na Wasz piknik . Próbowałem rozplanować czas, by zajrzeć przynajmniej na rozpoczęcie lub zakończenie pikniku, ale nie da rady. O matko jedyno najdroższo, ale pech... :cry: Życzę pięknej pogody, wspaniałej atmosfery i masy pozytywnych wrażeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Oj tej pogody to życz Ładziak długo i gorliwie. W każdym razie sprzęt gotowy do lotów , pilot też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Dla chcącego nic trudnego Ja dla przykładu w sobotę będę na Bałtyku pływał, wrócę prosto na trwającą imprezę ( 10-lecie ślubu siostry) i jak zakończę imprezę nad ranem myślę że w okolicy 12 się pojawię. no chyba że nie :] Ale perełka już czeka 99,5% gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 motyl fajny modelik ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A o ktorym mowa?Latajacym czy chodzacym? Ja juz tam latalem i mam nawet filmik niestety nie obrobiony-brak kodeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No , byle by pogoda dopisała to chętnie przyjadę popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam Mam pytanie czy lotnisko jest w miare duże dla wiekszych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Borys, a przeczytałeś jakie modele są zapowiedziane ;-) Pas ma 114x40m kierunek wschód-zachód. O - taki trawniczek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dla mnie najważniejsze ,że nie trzeba stromo podchodzić do lądowania. Przy mojej Torpedzie B-25 to bardzo ważne . W każdym razie sobota w Radawcu , niedziela u Koyota na lotnisku, to się nabędę w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogi23 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Super postaram się wpaść na chwilkę. Prawdopodobnie będę bez modelu, ale sobie chociaż popatrzę A tak myślę, może jakieś identyfikatory z nickiem z forum by się przydały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ja przybęde o ile nie nastąpi trzęsienie ziemi, też pewnie bez nemo choć mogę na wszelki wypadek zabrać :-) Czy droga dojazdowa na to pole jest utwardzna i w miare rowna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No koledzy, pas skoszony, zakupy zrobione. Czekamy na was. Na wszelki wypadek ubierzcie się ciepło - dziś na lotnisku było po protu zimno :-(. Niestety nie jesteśmy w stanie zapewnić gorącej herbaty :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Z notatnika ciecia: I po pikniku - zawiodły największe modele. Ale nie zawiedli inni, pogoda też nie była najgorsza (choć wiało), a po 14-tej była wręcz piękna. Parking wypełnił się ok. 60-ma samochodami. Zjedzono 12 bochenków chleba i 14kg kiełbasy. Paweł latał 2m Mustangiem jak prawdziwy myśliwiec Dwóch Jerzych ganiało się po niebie dwoma 2m Extrami Sylwek dwukrotnie dał pokaz akrobacji F2B (w końcu Mistrz Polski!) Skazoo zaprezentował swoją latającą elektrownię Wiedźma latał i filmował Zbyszek prezentował obraz z kamery w modelu na ekranie, wyświetlaczach lcd i goglach Adam przywiózł dwie zapierające dech w piersi makiety helikopterów - Lamę i UH-1 Cat holował szybowce Krzysiek latał Wildcatem Włodek kręcił akrobacje 3D Piękny Jak w akrobacjach 3D zawsze zbierał brawa od publiczności Latał nasz lotniskowy RWD 5 Pana Stanisława I parę jeszcze modeli.. B25 nie poleciał z powodu rurki ASW 28 7m nie poleciał z powodu śmigła Extra 3,7m nie poleciała z powodu zapłonu Wszystkim gościom NIEZWYKLE SERDECZNIE DZIĘKUJĘ - Catowi za zaproszenie gości, Zbyszkowi za loty z goglami, wszystkim za piękne loty i wspólna zabawę, Tomsonowi za soczki dla dzieciaków. Specjalne podziękowania dla trzech harcerzy z mojej starej 173 Warszawskiej Drużyny Harcerzy za obsługę techniczną imprezy. Dzięki nim grill, parking, rejestracja i przygotowanie terenu działały niezawodnie. Do zobaczenia na następnej - lepszej i większe imprezie w Parzniewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 No , mnie niestety nie było , a tak się wybierałem , ale tzw siła wyższa spowodowała konieczność bycia w innym miejscu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 B25 nie poleciał z powodu rurki Cóż dodać , jak nie nie ma w głowie ,to ma się w ........ szkoda gadać dałem ciała. :oops: Za to Darek (Darkal) zrobił 2 popisowe loty jak to on potrafi nisko i powoli a wszystko w 3D . Po za tym podziękowania dla Koyota za przygotowanie świetnej imprezy , porządnie zorganizowanej . Miło mi było też spotkać sporą ilość kolegów z forum , których widziałem pierzy raz na żywo. Podsumowując bardzo fajna impreza , wpisuję się już teraz na przyszły rok , żeby przypadkiem miejsc nie zbrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To moze pare fotek URL=http://imageshack.us][/url] URL=http://imageshack.us][/url] URL=http://imageshack.us][/url] [/url [url=http] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Byłem ,było super , za rok też będę , kilka fotek i troszeczke autoreklamy :oops: wiało oj wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Oj tej pogody to życz Ładziak długo i gorliwie. Starałem się z całych sił! No i nawet się udało . Miło mi było też spotkać sporą ilość kolegów z forum , których widziałem pierzy raz na żywo. Tego właśnie żałuję najbardziej! Ale co się odwlecze, to nie uciecze - jeszcze kiedyś będzie okazja się spotkać . Proszę więcej fotek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.