fordson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam wszystkich użytkowników Polskiego Forum Modelarzy RC. Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Dlaczego to forum ? A dlatego że od dłuższego czasu czytam relacje z budowy poszczególnych modeli i bardzo mi pasuje podejście forumowiczów do poszczególnych relacji. Co by uściślić i zmniejszyć zbędny samozachwyt, interesuję się modelami pływającymi. Tak wiem że forum zasadniczo jest o modelach latających , ale mnie pasuje woda . . . Pozdrawiam tych co latają , a szczególnie ciepło , tych co pływają fordson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam wszystkich użytkowników Polskiego Forum Modelarzy RC. Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Dlaczego to forum ? A dlatego że od dłuższego czasu czytam relacje z budowy poszczególnych modeli i bardzo mi pasuje podejście forumowiczów do poszczególnych relacji. Co by uściślić i zmniejszyć zbędny samozachwyt, interesuję się modelami pływającymi. Tak wiem że forum zasadniczo jest o modelach latających , ale mnie pasuje woda . . . Pozdrawiam tych co latają , a szczególnie ciepło , tych co pływają fordson piękna puenta witamy na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Trochę chyba tak przelotnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyBart Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 To może jakiś wodolot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi