fordson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam wszystkich użytkowników Polskiego Forum Modelarzy RC. Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Dlaczego to forum ? A dlatego że od dłuższego czasu czytam relacje z budowy poszczególnych modeli i bardzo mi pasuje podejście forumowiczów do poszczególnych relacji. Co by uściślić i zmniejszyć zbędny samozachwyt, interesuję się modelami pływającymi. Tak wiem że forum zasadniczo jest o modelach latających , ale mnie pasuje woda . . . Pozdrawiam tych co latają , a szczególnie ciepło , tych co pływają fordson 1
Painkiller Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Witam wszystkich użytkowników Polskiego Forum Modelarzy RC. Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Dlaczego to forum ? A dlatego że od dłuższego czasu czytam relacje z budowy poszczególnych modeli i bardzo mi pasuje podejście forumowiczów do poszczególnych relacji. Co by uściślić i zmniejszyć zbędny samozachwyt, interesuję się modelami pływającymi. Tak wiem że forum zasadniczo jest o modelach latających , ale mnie pasuje woda . . . Pozdrawiam tych co latają , a szczególnie ciepło , tych co pływają fordson piękna puenta witamy na forum:)
Shock Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Tak , zapoznałem się z regulaminem forum : zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się , zabrania się i kary . Trochę chyba tak przelotnie ...
Rekomendowane odpowiedzi