Grzesiek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 iSDT SC-608 ładowarka LiPo LiHv 150W / 8A - IPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Bardzo fajna. Polecam. Miałem różne isdt i wszystkie chodzą świetnie. Zaletą jest też szeroki input voltage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzieki cena kusi obecnie mam redoxa ale troszke malo wat.Apetyt rosnie wmiare jedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Kilka lat temu, zachęcony pozytywnymi opiniami, kupiłem iSDT Q6 Pro. Nie używałem jej długo, szybko się okazało, że jednoportowa ładowarka jest dla mnie mało praktyczna. Przesiadłem się na ToolkitRC M6D, z której jestem zadowolony. Ostatnio dokupiłem trochę baterii (swoją drogą Gens Ace 3S 1000mAh wypada moim zdaniem lepiej od SLS Quantum) i ładowanie po dwie zabierało sporo czasu. Zamówiłem dodatkowego Toolkita, a w oczekiwaniu na dostawę, odkurzyłem iSDT Q6 Pro. Ładowanie trzech baterii to zawsze trochę szybciej niż dwóch. Pierwsze dwa ładowania ok, chociaż w porównaniu do M6D ostatnie kilka procent trwa dłużej, mimo że na wyświetlaczu wszystkie cele mają już napięcie 4,2V. Przy trzeciej baterii przydarzyła mi się niemiła niespodzianka. Q6 Pro tak jakby przywiesiła się na prądzie 0.2A (prąd startowy ładowania 1,3A) i jak spojrzałem na wyświetlacz, to dwie cele były naładowane do 4,2V, a trzecia przeładowana do 4,4V. Odłączyłem od razu, podpiąłem do Toolkita w celu rozładowania pakietu, ale dostałem alarm o zbyt wysokim napięciu. M6D nie pozwala w takiej sytuacji na rozładowywanie ani na ładowanie do napięcia przechowywania. Poczytałem w internecie i znalazłem kilka wpisów, gdzie iSDT przeładowywało jedną cele, więc sytuacja była sporadyczna, ale nie jednostkowa. Na szczęście przeładowana została stara bateria Zippy, która i tak już miałem wymieniać na Gens Ace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi