endriuRC Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 7 minut temu, witold_pi napisał: "Modele gubią zasięg nad drutami" - wiekopomne odkrycie - trzeba być kompletnym ignorantem, aby latać nad siecią niskiego czy średniego napięcia i się dziwić. Przypomina mi to jak w wojsku szliśmy na azymut i pod drutami meldowaliśmy pułkownikowi , że mamy zły kierunek ? . On jednak mimo sowieckiej szkoły wojskowej nie dał się na to nabrać. Zgadzam się ale film zrobiony dla przestrogi żeby nie rozbić modelu. Powiem ci jak się już zbierałem do domu przyjechał facet z dzieckiem i latali modelem.na aparaturze FlySky u nie traciło zasięgi... mega dziwne. Najwyższy czas poszukać nowej miejscówki na latanie bo dzisiaj widziałem jak geolodzy mierzą to pole na którym już jieflugo powstaną domy na sprzedaż lada chwila jie będzie można latać na obecnej miejscowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Dzisiejsze latanie z dala od drutów przebiegło bez najmniejszych problemów,wylatane zostały 2 pakiety w fantasy i dwa w heronie. Mega udany wieczór pogoda znakomita. Na początku przedstawię dwa filmiki z udziałem modelu Mig-29kolegi Arka i Extra260 kolegi Mariusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Sobotnie latanie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Dzisiejsze latanie od 6;40 do 11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Wczorajsze spotkanie co prawda mocno wiało ale też lataliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Latamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi