Marcus Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Widzieliście kiedyś? Nazwa-połącza nazwa "najszybszego" bolidu F1 i Supermarine Spitfire? Ale wymyślili :crazy: http://cgi.ebay.de/MacLaren-Buggy-Special-SPITFIRE-Top-Sonder-Edition-Neu_W0QQitemZ220259313840QQihZ012QQcategoryZ155635QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Witam Czego to ludzienie wymyślą żeby zarobić :lol2: Pozdr Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Te wózki mi przypominają betoniarkę 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Chciałbym taki gdybym miał przynajmniej 13 lat mniej .Już wiem jaki wózek w dalekiej przyszłości bedzie pewnie miało moje dziecko Tyle że może dla odmiany messershmit :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jeszcze tylko mu śmigiełka brakuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ale zapięcia, to prawie jak w orginale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A gdzie bateria KM-ów na niesforne nianie? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniezny_wilk Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Zauważ że to jest "MacLaren", a nie "McLaren" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No ale Spitfire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.