Gość Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Cześć, Czy na tym forum znajdują się jacyś właściciele Frsky Horus x12s z okolic Sandomierza +/- 100km? Chce zobaczyć ten nadajnik na żywo, spróbować ustawić jakiś model typu F3X zobaczyć czytelność wyświetlacza itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Witam Też jestem zainteresowany tą aparaturą.Proszę o odpowiedź czy wersja z Hobby kinga jest warta uwagi?Jakie oprogramowanie tam siedzi.Jak wygląda współpraca z odbiornikami z EU. Gdzieś czytałem że oprogramowanie się różni i trzeba robić aktualizację odbiorników do tej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Tak. Aktualizacja trwa 3 minuty. Mój syn ogarnia aktualizacje taranisa to Ty też powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi