piotrekoka Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Mam na imię Piotrek. Modelarstwem bawiłem się w latach 80-tych, obecnie powrót do modeli RC. Głównie modele do rozpiętości 1,4m i z uwagi że jestem elektrykiem, to tylko napęd silnikami elektrycznymi. Obecnie posiadam cztery modele (w tym jeden zakupiony od kolegi z tego forum), głownie są to modele z EPP, ale i kończę Wilgę 2000, której oblot być może będzie w tym roku. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witaj Piotrze . Powroty są czasem szokujące z uwagi na postęp technologiczny ... Zmieniona fotka w avatarze na zgodną z regulaminem na pewno ułatwi Ci dostęp na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekoka Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Co do technologii to już zdążyłem się przyzwyczaić, na ile mi była potrzebna. Postępu nie da się zahamować. Fotkę w avatarze usunąłem, poszukam coś innego. Na forum tutaj jest sporo osób które są jak dla mnie mistrzami w modelarstwie, ja to taki niemowak i zaczynam raczkowanie. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi