Piotrek_SGM Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Wypróbowałem właśnie sklep spod adresu jak w temacie. Sklep z Wielkiej Brytanii. Jak najbardziej polecam: + ciekawy asortyment, + dobre ceny, + bezproblemowa płatność PayPal, + szybka wysyłka zarówno DPD jak i BritishMail/GLS, + bardzo dobry i miły kontakt mailowy, "customer care" na najwyższym poziomie Jedna uwaga: - nawet jeśli koszyk jest w USD, płatność PayPal będzie i tak w GBP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Zgodzę się w 100% z Przedmówcą. 2x u nich kupowałem - bywają też świetne promocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Też potwierdzam - zrobiłem tam kilka zakupów na części droniarskie. Paul to bardzo konkretny i kontaktowy gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi