M.Ch. Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Witajcie, jako, że budżet na modelarstwo coraz skromniejszy (a takie Eldorado podobno w kraju...) szukam okazji, promocji, lepszych cen za granicą. Znalazłem przez przypadek bardzo ciekawy sklep w Niemczech. Unikatowe produkty, dobry kontakt, promocje, błyskawiczna wysyłka, PayPal, pełen tracking procesu zamówienia płatności i wysyłki, i inne opcje. Polecam! https://www.reisenauer.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Michał nie obraź się ale to bardzo znany już od dawna sklep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Lubie sklepy z WASKA specjalizacja ( np. alkoholowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Michał nie obraź się ale to bardzo znany już od dawna sklep. No co Ty - przecież nie mam za co. Ja go dopiero odkryłem. Nie znalazłem na forum a mi się spodobał to dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz11 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 No co Ty - przecież nie mam za co. Ja go dopiero odkryłem. Nie znalazłem na forum a mi się spodobał to dodałem. I bardzo dobrze nie każdy na sklepy Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Ja miałem inne doświadczenia, Zero odpowiedzi na emaile, wysyłka pod błędnie przez nich wpisany adres, znowu zero reakcji na emaile (musiałem walczyć z kurierami). Generalnie zamówienie zrealizowane, ale niesmak pozostał. Porównując np. z firmą Toni Clark, to dwa inne światy. Produkty na pewno fajne ale obsługa poziom mięsnego z lat 80-tych.... Specjalnie dla mr.jaro Oba zakupy przed pandemią (2019), w obu przypadkach wysłane conajmniej kila emaili. kolega, który chciał u nich coś kupić, miał problem bo nie odpisywali, Dlatego mnie poprosił o załatwienie tego, niestety miałem doświadczenia podobne Przed zakupem, prosiliśmy o info czy produkty do siebie pasują, pisałem kilka razy, zero odpowiedzi. Dopisaliśmy komentarz w zamówieniu, zero odpowiedzi, paczka poszła, ale wpisali w etykietę zły adres, pisałem do nich kilka razy, zero reakcji. Podobno telefonicznie są sprawniejsi, ale tylko tak słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 A zauważyłem, jak wiele wątków opinii o sklepach. To jakiś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Godzinę temu, mr.jaro napisał: A zauwazyles, ze ten watek ze starosci juz dluga brode ma? A jakie ma to znaczenie. Sklep działa nadal i jak się coś złego dzieje to warto poinformować. 6 godzin temu, kulfon250 napisał: Ja miałem inne doświadczenia, Zero odpowiedzi na emaile, wysyłka pod błędnie przez nich wpisany adres, znowu zero reakcji na emaile (musiałem walczyć z kurierami). Generalnie zamówienie zrealizowane, ale niesmak pozostał. Porównując np. z firmą Toni Clark, to dwa inne światy. Produkty na pewno fajne ale obsługa poziom mięsnego z lat 80-tych.... Ja przynajmniej 2x w roku coś tam kupuje i nie mam problemów. Sprawnie i bardzo szybko przychodzi przesyłka. W tym roku cały czerwiec byli na urlopie i nie realizowali przesyłek ani nie odpowiadali na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi