dimmus Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Kupiłem zasilacz serwerowy z zamysłem stosowania go do zasilania ładowarek, jeżeli się sprawdzi, to kupię drugi żeby uzyskać zasilanie 24v. Jest małe ale, nie mogę znaleźć opisu pinów do uruchomienia zasilacza. Nie chce to na dzień dobry uszkodzić stosując metodę prób i błędów. Może nie bardzo wiem gdzie szukać poza Google, a może źle szukam. Czy znajdzie się ktoś kto pomoże? Poniżej zdjęcia. Chyba znalazłem, idę testować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A czemu kupujesz taki wynalazek? Skoro są inne sprawdzone rozwiązania: http://pfmrc.eu/index.php/topic/72502-jak-%C5%82adowa%C4%87-taki-pakiet/?do=findComment&comment=694876 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimmus Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A widzisz, bo kupiłem nie pytając, przeglądałem tylko aukcje na allegro i ten był najtańszy jaki na szybko znalazłem. Ten który Ty wskazuje okazuje się jeszcze tańszy. Następnym razem dokładniej poszukam . EDIT: Pytanie jeszcze do Ciebie Przemku. Żeby można było połączyć 2 zasilacze w szereg, jeden musi być przerobiony, trzeba odpiąć uziemienie z płytki od obudowy ( tak ja zrozumiałem z kilku tematów które wcześniej przeglądałem). Czy w Tym Dell jest to do zrealizowania bez cięcia ścieżek na płytce, tzn są mostki wlutowane? Choć w sumie chyba wystarczy śruby mocujące wymienić na plastikowe i dać podkładki? Edit2: działa , nawet nie jest głośny, zrobię włącznik i będzie git. Zobaczymy jak sprawdzi się w boju, ale myślę że nie powinno być problemów. Taki szybki teścik Edit: Poskładane do kupy, włącznik zamontowany, złącza przylutowane, wszystko hula jak powinno. Jeszcze tylko jakieś nóżki muszę dorobić żeby na zlaczach zasilacz nie leżał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi