Maveric Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Faktycznie dostać się na to forum to już samo w sobie jest nie lada wyzwaniem. Nigdzie do tej pory nie spotkałem się z takimi zasadami :-) Ale do rzeczy , modelarstwem lotniczym zajmuję się już 28 lat, latam głównie na samolotach lub motoszybowcach. Miałem też kilka epizodów ze śmigłowcami, i w zasadzie dla tego zapisałem się do tego forum.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maveric Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Czy na tej grupie jest jakiś Administrator który zatwierdza nowych użytkowników ? Czy trzeba czekać do końca świata ? Nawet w Bankach po duże pożyczki tyle się nie czeka co tutaj , chociaż według regulaminu kilka minut do 48 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No tak się porobiło że dostać się tu to nie lada zaszczyt ... To bolączka tego forum od pewnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maveric Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 No tak się porobiło że dostać się tu to nie lada zaszczyt ... To bolączka tego forum od pewnego czasu. To pozostaje tylko cierpliwie czekać :-) Może flaszkę otworze żeby czas szybciej zleciał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Może kup skrzynkę zamiast flaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Może kup skrzynkę zamiast flaszki I to może być za mało aby się doczekać na akceptację. A jak już będziesz miał dostęp do Forum to zamiast swojego zdjęcia możesz sobie dodać zdjęcie np. Papy Smerfa. Bo na to i tak nikt nie zwraca uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi