robintom Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A może w oryginale miałeś takie mocowanie? to faktycznie działało jak spora dźwignia wyłamująca. A ten model tyłeczek ma dość delikatny. Ja u siebie mam troszkę mocniej plus dodatkowe wklejenia klocków drewnianych i grubej tkaniny. Tak dla estetyki można to dopracować i zrobić coś takiego z mocowaniem dolnym i wykorzystując mocowanie jak wyżej na fotce. Tu masz link do podobnych problemów i jak zostało rozwiązane mocowanie. http://www.rcuniverse.com/forum/m_2115548/mpage_6/key_/tm.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Podobne, tylko u mnie nie było tej blaszki z tyłu, tylko taka wypustka. W ogonie była szpara, w którą się wklejało tę wypustkę. I to miało wszystko trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja powoli strugam i raczej bedzie takie kółko podobne jak na rcuniverse. Na razie wykułem cos takiego a jak sie sprawdzi zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nice job, mate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Marcin na jaki czas starcza ci paliwa ? Jakiej pojemności masz zbiornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Czy ten model, ale z wingletami (rozp. 2,64 m) może latać z silnikiem 4 T pojemności 120 lub 180 (20 lub 30 ccm). Producent zaleca 26 do 40 ccm pojemności silnika benzynowego. Teoretycznie temu warunkowi odpowiada MVVS 26, ale nie lubię odgłosu kosy w powietrzu i nie wiem też czy zmieści się pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.