Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm interesuje sie modelarstwem od dzieciństwa głównie w samolotach mam 29 lat i chyba najmłodszym modelarzem z moich okolic jestem w tym zamierającym sporcie byłem dawno temu członkiem forum lecz zapodział mi sie login z hasłem

Opublikowano

Hmm interesuje sie modelarstwem od dzieciństwa głównie w samolotach mam 29 lat i chyba najmłodszym modelarzem z moich okolic jestem w tym zamierającym sporcie byłem dawno temu członkiem forum lecz zapodział mi sie login z hasłem

Cześć gdzie latacie

Opublikowano

Teraz obecnie w kętach z chłopakami obecnie nie ma możliwości już u nas polatać

Nie ma możliwości latać w kętach?

Nie ma możliwości latać z chłopakami?

Chwilowo z chłopakami nie ma możliwości latać w kętach? Czy jak?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kiedyś mieliśmy swoją paczke w Oświęcimiu i tam też było lotnisko lecz z biegiem czasu wszystko mineło i sie posypało a że kęty nie daleko i z chłopakami nie było problemu to nas zaadoptowali.

Opublikowano

Kiedyś mieliśmy swoją paczke w Oświęcimiu i tam też było lotnisko lecz z biegiem czasu wszystko mineło i sie posypało

To były fajne czasy ,latanie na łąkach gdzie teraz rozbudowały  się kauflandy i inne galeryje .Mocna grupa ,modelarnie w Oświęcimiu, jazdy na zawody, pływanie, latanie, oj sporo się tam przeżyło :)

Rodan- załóż swój temat powitalny a nie wchodź komuś w paradę ;)

Opublikowano

No baa piekne czasy ktore nie wróca a szkoda a swoją drogą chyba sie nie doczekam tej akceptacji na tym forum...

Opublikowano

Witam wszystkich .Obecnie wróciłem do zainteresowań z wczesnej młodości ,a mianowicie modelarstwa lotniczego.Dawno temu w latach 80 stworzyłem JASKÓŁKĘ , obecnie buduję modele elektryczne z pianki na bazie konstrukcji z FLITE TEST.Zamierzam zbudowć model z napędem benzynowym z silnikiem 26ccm pozyskanym z podkaszarki.

No baa piekne czasy ktore nie wróca a szkoda a swoją drogą chyba sie nie doczekam tej akceptacji na tym forum...

coś posneli ,i tylko my same nowaki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.