mlody25 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam przedstawiam filmik Niejakiego Lukasa przygotowującego się do tegorocznego Alpine Heli Smackdown w szwajcarji który odbędzie się 11 i 12 października. pozdrawiam http://pl.youtube.com/watch?v=ayrcL1URS3w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Straszna sieczka :] Nie podoba mi sie taki sposób "latania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 ale zapier****nicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ależ te kosiarki mają niewiarygodne przyspieszenia! Super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Mnie też się nie podoba takie latanie, choć umiejętności potrzebne są grubo ponad przeciętne i jestem pełen uznania dla pilota. Niemniej jednak brzydko to wygląda, nie podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Taa jasne, ohyda :rotfl: Kolo wymiata jak młody Szabo, czapki z głów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 He he, mój kolega nie obeznany w RC idzie sobie spacerkiem przez pole obok naszego lotniska i później zadaje mi relację "Ty, jakiś gościu latał spalinowym śmigłowcem, ale on chyba nie umiał latać, latał dziko góra-dół, do góry nogami, jakieś obroty normalnie nie mógł opanować śmigłowca, myślałem że się rozwali." A to nasz Tomek vel. Młody ćwiczył akrobacje 600-tką Mogło to wyglądać np. tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ...taaa, Tomka sposób latania to podchodzi już pod próby niszczące, czyli: :wink: 'co najpierw szlag trafi' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 A to nasz Tomek vel. Młody ćwiczył akrobacje 600-tką To musiało już jakiś czas temu być bo teraz Młody katuje 700-tke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No i wróciliśmy :-) 14h jazdy, ale zleciało szybko. Kogo nie było niech żałuje, bo naprawde było na co popatrzeć. Wygląda to 100x lepiej niż na i tak wspaniałych filmach. Naliczyłem ponad 110 śmigłowców, z czego 90% to Align. Tylko kilka elektryków (Mikado, Protos). Przez dwa dni poważnie uszkodzonych zostało 25 śmigłowców. Śmietniki przepełniały się od łopat i innych części ) Największym zaskoczeniem była stacja helikopterowa: PowerMaster 30% całkowicie za darmo dla wszystkich pilotów w nieograniczonych ilościach!!!!!!!! Profesionalna impreza. Jednak polski zawody... ehh. 3 miejsca lotów, z czego potem powiększyli do 5. Niebyło żadnego kłopotu z dostaniem się na latanie ani nic podobnego. Pełna kultura. Każdy zostawiał swój sprzet, gdzie popadło i nic nie znikało. Wspaniały krajobraz, wokół skaliste góry. Możliwy przelot prawdziwą Lamą w niezłej cenie (Ewitom leciał). Największe gwiazdy jak Alan Szabo Jr, Lukas Riva pokazały na prawde klasę. Duża przepaść między nimi a innymi pilotami i jeszcze większa miedzy innymi, a nami:) Ale co tam- świetna zabawa. Zaskoczenie wywołała PANI Raquel Bellot !! która latała pełne 3D Trexem700. Urozmaicony lot z trzymaniem aparatury na głowie, bądź za plecami. Naprawde nie myślałem, że tylu ludzi potrafi tak latać. Do tego pokaz programu FAI oraz loty w nocy. Wszystkie teorie dotyczące mocy mistrzów, wyżyłowanie silnika zostały obalone. Standard to 95-100 stopni po 1 min od wylądowania. Najczęstsze łopaty to 690. Nie wiem dlaczego w PL polecają 710 :| Jak najszybciej postaram się dodać film i będę dodawać fotki. Troche z drogi: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Na miejscu: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Zmęczony kierowca: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek I już na polu: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Stacja: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Kabinki: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Zafascynowani lotem Szabo.. ahh czuło się wiatr we włosach przy tictockach 1m od siemie Obrazek Obrazek I kolejne crashe: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Naprawa helików: Obrazek Loty w nocy: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Ukręcenie zebatki w locie Szabo i naprawa: A tak wygląda walizka od Alana Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Niżej na plecach się nie dało: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Odkręcenie washouta w locie...: Obrazek Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.