TommyTom Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Mam pytanie, czy ta ładowarka jest coś warta: REDOX Alpha V3 COMBO? Czy można na niej polegać? Macie pozytywne/negatywne doświadczenia z nią? Szukam drugiej, alternatywnej ładowarki do pakietów LIPO. Mam już Raytronika 14 i jak jest dużo pakietów do załadowania przed lotami to trwa to pasjami. Z drugiej strony angażówanie ponad 500 zł w kombajn 2-4 stanowiskowy też jest opcją, ale dla mnie bezcelowe jest zezłomowanie sprawnego Raytronica Szukam czegoś sprawdzonego w cenie do 150 zł. Pozdro Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Miałem v2. uszkodziła mi się z mojej winy (spadła na ziemię w garażu na beton) wczoraj właśnie zamówiłem ponownie tą samą, bo jest dobra i tania. Nigdy się na niej nie zawiodłem. Co do v3 nie powiem bo nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Tu na forum ktoś kupił taną ładowarkę do testów bodaj taką https://www.banggood.com/HTRC-B6-V2-80W-10A-Digital-RC-Battery-Balance-Charger-Discharger-for-LiPo-Battery-p-1195339.html?rmmds=detail-left-hotproducts__4&cur_warehouse=CN Z pierwszych opisów ponoć całkiem fajna. Edit To jest temat o tej ładowarce http://pfmrc.eu/index.php/topic/72049-nowa-%C5%82adowarka-htrc-b6v2-z-lihv/?do=findComment&comment=692360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A co sądzicie o tej ładowarce? Ładowarka cyfrowa iMAX B6AC 80W 12V - 230V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 To chyba jedna z popularniejszych budżetowych ładowarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi