Nikt Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 A mówiłem Jędrek że będzie dobrze wiało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 20 godzin temu, nelson napisał: Dzisiaj dzień był doskonały wiatr 8-13m.Obecny był Stanisław z Toxikami i ja z Vendettą. mmm...klifik...miodzio przy takim wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 6.01.2020 o 10:59, Adam P. napisał: I kolejny dzień i kolejne Vandetty! Piękny czysty południowy w granicach 7-10m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Vendetta w rękach Pawła B VID_20200922_163854.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dziękuję Andrzeju za możliwość lotów testowych ( i to kolejny raz:)). 6 grudnia niebawem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 ,,Andrzejki,, są szybciej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 1 godzinę temu, nelson napisał: Vendetta w rękach Pawła B no i pięknie Napisz proszę, gdzie taka fajna miejscówka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelson Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Miejscowość Żółkiewka k.Strzegomia woj.dolnośląskie-zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 w końcu na dobre zagościła w moich łapkach, póki co niedosyt wiatru więc zamiast latać robiłem zdjęcia 3 mps to nienajgorsza wartość, jednak rolę gra również kierunek - dlatego były momenty, że na Rusku latałem nie lewo prawo a do siebie i od siebie - taka była odchyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 z góry przepraszam za spam ale jak dziecko dostaje nową zabawkę to się nią nie może nacieszyć.... dziś desperacko, wbrew prognozom, pojechałem na nasz Klif....3h wiatru 3-7mps prosto w oczy Wychylenia, różnicowość, snapflap, krzywa hamulca...i jeszcze kilka innych ustawień w wielu kombinacjach - sporo pracy wykonanej i sporo przede mną - balastowanie póki co przećwiczone tylko w małym zakresie, mam wrażenie, że Vendetta lubi latać lekko...a może to ja lubię? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 hmm, obrazków z ostatniego posta nie widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Poprawione:) [Serio? Ja widzę...chyba to wina Google photos. Już poprawiam] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Paweł. Spróbuj przeciążyć Vendetta. Ona lubi mieć więcej balastu niż inne modele. Ja dawałem przy 5m/s 960 g i szybciej się rozpędzała. Moja waży pusto 1940g. Podwójny węgiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 spróbuję tylko włącz wiatr proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Wiele modeli lata lepiej gdy jest mocniej dobalastowane, ale problemem z F3Fem jest taki, że ten cięższy model musi nabrać energii w 30 sek. I tu jest kłopot, szczególnie przy słabym wietrze. I wtedy potrzebny jest ktoś kto mocno ciepnie modelem Paweł ciepa mocno, choć chyba trochę za słabo ? Gdy nie mamy tego ograniczenia, to ciężki model bardzo fajnie zasuwa. Tylko trzeba trochę więcej czasu aby go rozbujać. Po Vendecie widać że ma ochotę na szybkie latanie. Paweł latał dość lekko, a mimo to model już szybko śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 2 godziny temu, cZyNo napisał: Paweł ciepa mocno, choć chyba trochę za słabo ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 3 minuty temu, pabork napisał: Jak wrócę za pięć tygodni i będzie wiatr (odpowiedni kierunek) to mogę ci rzucić model. Andrzej mówi że robię to mocno.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 To Ty jeździj z nami na zawody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 3 minuty temu, cZyNo napisał: To Ty jeździj z nami na zawody Jurek. Kiedy? Jak ja nie więc gdzie będę jutro a co dopiero za tydzień ,lub dwa? Licencje opłacam i...... nie latam w zawodach! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 12 godzin temu, Nikt napisał: Jurek. Kiedy? Jak ja nie więc gdzie będę jutro a co dopiero za tydzień ,lub dwa? Licencje opłacam i...... nie latam w zawodach! ? Jutro będzie czwartek. Czuwaj! Zawsze chętnie skorzystam z wyrzutu Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi