Norbert Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 s1016, wstawie na serwer i podam linka , zmieniłem ją z jpg do jednego pdfa. Waga 70mb wiec na maila bedzie wolniej. Bardzo proszę: Dx6i.pdf Daj znać czy się udaje pobrać bo coś ten serwer szwankuje. Jeśli nie to daj jakiś namiar na serwer sprawdzony t tam wrzucę.
s1016 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Link działa, długo i wolno idzie ale daje się całość ściągnąć. thx
Hezak Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 s1016, przepraszam- co muszę zrobić aby pobrać tą instrukcję- widzę ją na podanym linku, ale nie wiem jak ją pobrać.
diem Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Kliknij w link, wpisz kod o ktory Cie poprosza i zapisz plik na dysku. edit: no tak, zapomnialem ze trzeba kliknac "basic download" czy cuś
Hezak Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 diem, aj-chyba tak nie pójdzie-zapisuje się tylko adres strony internetowej a nie jej zawartość
s1016 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Diem akurat nie bardzo, klikasz na link, otwiera ci się strona, wybierasz pkt 2, klikasz na "Download with FileFactory Basic", wpisujesz kod i pójdzie
Hezak Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Coś robię nie tak jak trzeba...nie wiem co , nawet zalogowałem się na tej stronie. s1016, Jak kliknąłem tak jak mówisz to przenosi mnie dalej ale nie chce żadnego kodu .
olo Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Trzeba jeszcze jak się pokaże,,Begin downloand"i zaczyna zapisywać na dysku.
diem Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Zaraz wrzuce to na serwer i bedzie po problemie, zrobie edit z linkiem. edit: ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO have fun
bubu2 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Padło na początku pytanie o grzechotkę w Spektrum. Jest sprzedawana za grosze, jako część zamienna. Ale ja w swojej aparaturze grzechotkę zrobiłem sam. Wystarczy odkręcić dwie śrubki mocujące blaszkę hamującą ruch drążka. Srodek blaszki, w środku jej długości, owinąłem drutem ze spinacza biurowego, ścisnąłem go kombinerkami, by od spodu był plaski i dobrze przylegał do blaszki. Powstał garbik, jak w fabrycznej blaszce. Następnie na górnej powierzchni blaszki (w miejscu gdzie się łączą końce drucika, przylutowałem go cyną (by się nie przesunął, chociaż jak dobrze zaciśniemy, to też się nie przesunie). Wygląda i działa jak fabryczna grzechotka tryczkująca (można regulować siłę hamowania pokręcaniem jednej ze śrubek mocujących blaszkę do obudowy drążka). W Spektrum dx6i powierzchnia wycinka hamującego jest już fabrycznie ponacinana w "tarkę" do grzechotki (a ktoś na tym forum pisał-przy porównywaniu aparatur-, że grzechotki w Spektrumie nie można zrobić). Pozdr.
Norbert Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Opublikowano 14 Listopada 2008 No nie tylko mozna ale w fabrycznym komplecie jest blaszka już z garbem. Jest w pusełku razem z binderem i imbusem. Wystarczy zamienić blaszki i nie trzeba się bawić z żadnymi spinaczami :-)
bubu2 Opublikowano 14 Listopada 2008 Opublikowano 14 Listopada 2008 Mam ją już od dawna i nie było blaszki. Pewnie zaczęli dodawać później.
tomcar11 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Dzisiaj dostałem radio i odrazu wziełem się za szukanie instrukcji i trafiłem na ten post SUPER Norbert ma rację teraz jest w komplecie blaszk z garbem, odkręcasz 6-śrub, otwierasz radio, wymieniasz blaszkę i jest grzechotka SUPER :rotfl: Bo na początku byłem załamany jak otworzyłem paczkę i okazało się że drąg do gazu przesuwa się bez oporu, ale teraz jest super. :jupi:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.