Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Dzięki Olo! Ładziak, przed tym postem już pisałem w tej sprawie PW do Ciebie, ale stchórzyłem. Właśnie na 106B byłem początkowo zdecydowany, ale potem zobaczyłem eStation, no a w tym poście wyszła na jaw Infinity... Wyświetlacz ma zaletę taką, że można na nim coś tam zobaczyć w terenie, bo przecież laptop to już przesada chyba... :? Czyli zgadza się - muszę wybrać pomiędzy 106B, a 960SR... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Czyli zgadza się - muszę wybrać pomiędzy 106B, a 960SR... Musisz! Idę o zakład, że wykresy ładowania będziesz śledził tylko parę razy na początku, a potem wrócisz do nich w razie konieczności - a to rzadko dzieje się na lotnisku i w tym momencie lepiej jednak mieć duży i czytelny ekran komputera. Kurcze, agituję jakbym co najmniej prowizję za sprzedaż dostawał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Powiedz mi - w 106B przewody zasilające osadzone są na stałe i zakończone bananami... Czy krokodyle na akumulator mają gniazda pod te banany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Czy krokodyle na akumulator mają gniazda pod te banany? Oczywiście! A przewody i same goldy (banany) są bardzo porządne. Pamiętaj, ja radzę, ale to Ty wybierasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 iCharger ma mniejsze możliwości i mniej rzeczy możliwych do ustawienia a i tak jak coś w niej namieszałem to przestała rozładowywać i dłuższą chwilę myślałem co zrobiłem a potem jak to naprawić.Boję się nawet myśleć co mógłbym ,,na klikać" w Infinity. Icharger to dobry wybór i nie drenuje zbytnio kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Wiem wiem, ciągle się waham, powoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Kaziuk, iCharger bedzie w sam raz Sam mam Infinity ale mysle nad dokupieniem drugiej ladowarki, wlasnie iChargera 1010. Sluchaj Ladziaka on wie co pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Kurcze, agituję jakbym co najmniej prowizję za sprzedaż dostawał ;-) Ładziak, teraz już wiadomo, dlaczego tak agitujesz, wystarczy zerknąć do działu "Giełda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ... ale to jest starsza wersja! Tym niemniej na fotkach można obejrzeć ładowarkę z każdej strony, bo 106B+ wygląda prawie tak samo. Z widocznych różnic nowa ładowarka ma czerwony "+" obok nazwy, zaktualizowane wartości "osiągów" oraz zainstalowane gniazdo USB w miejscu, gdzie zieje czarna dziura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Sorry, nie zauważyłem, że ta Twoja to wersja bez PLUSA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Raffik teraz zgłupiałem już całkiem... iCharger, tylko w końcu który? 106B-plus, czy 1010B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 kwestia kasy juz i hmmm przyszlosci? spojrz na roznice miedzy nimi i zadecyduj sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 OK, jak szaleć to dobrze, biorę 1010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 OK, jak szaleć to dobrze, biorę 1010. To zaszalejsz faktycznie, na maxa. 1010B jest starsza, większa, ma mniejszą moc, mniej programów i jest droższa. Jedyne "za" to obsługa 10S - kwestia, czy to wykorzystasz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Już za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Hehe, no cóż... Pamiętaj, ja radzę, ale to Ty wybierasz :-) Twój wybór, Twoja kasa. Na pewno ładowarka nie jest zła - przecież sam do niedawna miałem 106B i byłem szczęśliwy - tylko, że za mniejsze pieniądze mogłeś nabyć unowocześniony, rozbudowany model 106B+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 No ale słuchaj, jeśli mówisz, że 1010B jest starsza od 106B+ a w dodatku mnóstwo nieścisłości w ich opisie wyposażenia na stronie i jest to niezgodne z manualem, no to zaraz napiszę tam i raz dwa odkręcę. Zamienić 1010B na 106B+ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Wg mnie zmienić, zwłaszcza gdy nie zamierzasz ładować pakietów powyżej 6S. No co ja się tak sam tu produkuję? Może tak ktoś by mnie poparł albo wręcz przeciwnie? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Aj Raffik zamącił z tą 1010B... :rotfl: Tam cholera co innego w wykazie, co innego na fotce, a jeszcze co innego w manualu... :? Ale to po prostu żółte kukiełki. Takie trzy pakiety Zippo zapakowaliby w trzy pudła 1mx1mx1m, że w DHLu za narzut za objętość bożnaby samochód kupić. Już tak z nimi miałem. Pakiet Zippo ma status "Backorder", bo im wyszły, więc nie ma pośpiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 nie nie nie ja powiedzialem ze musisz je porownac, ich parametry no i dokonac wyboru sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.