Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Dzięki Olo! Ładziak, przed tym postem już pisałem w tej sprawie PW do Ciebie, ale stchórzyłem. Właśnie na 106B byłem początkowo zdecydowany, ale potem zobaczyłem eStation, no a w tym poście wyszła na jaw Infinity... Wyświetlacz ma zaletę taką, że można na nim coś tam zobaczyć w terenie, bo przecież laptop to już przesada chyba... :? Czyli zgadza się - muszę wybrać pomiędzy 106B, a 960SR... :?
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Czyli zgadza się - muszę wybrać pomiędzy 106B, a 960SR... Musisz! Idę o zakład, że wykresy ładowania będziesz śledził tylko parę razy na początku, a potem wrócisz do nich w razie konieczności - a to rzadko dzieje się na lotnisku i w tym momencie lepiej jednak mieć duży i czytelny ekran komputera. Kurcze, agituję jakbym co najmniej prowizję za sprzedaż dostawał ;-)
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Powiedz mi - w 106B przewody zasilające osadzone są na stałe i zakończone bananami... Czy krokodyle na akumulator mają gniazda pod te banany?
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Czy krokodyle na akumulator mają gniazda pod te banany? Oczywiście! A przewody i same goldy (banany) są bardzo porządne. Pamiętaj, ja radzę, ale to Ty wybierasz .
olo Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 iCharger ma mniejsze możliwości i mniej rzeczy możliwych do ustawienia a i tak jak coś w niej namieszałem to przestała rozładowywać i dłuższą chwilę myślałem co zrobiłem a potem jak to naprawić.Boję się nawet myśleć co mógłbym ,,na klikać" w Infinity. Icharger to dobry wybór i nie drenuje zbytnio kieszeni.
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Wiem wiem, ciągle się waham, powoli...
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Kaziuk, iCharger bedzie w sam raz Sam mam Infinity ale mysle nad dokupieniem drugiej ladowarki, wlasnie iChargera 1010. Sluchaj Ladziaka on wie co pisze
cobra Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Kurcze, agituję jakbym co najmniej prowizję za sprzedaż dostawał ;-) Ładziak, teraz już wiadomo, dlaczego tak agitujesz, wystarczy zerknąć do działu "Giełda"
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ... ale to jest starsza wersja! Tym niemniej na fotkach można obejrzeć ładowarkę z każdej strony, bo 106B+ wygląda prawie tak samo. Z widocznych różnic nowa ładowarka ma czerwony "+" obok nazwy, zaktualizowane wartości "osiągów" oraz zainstalowane gniazdo USB w miejscu, gdzie zieje czarna dziura.
cobra Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Sorry, nie zauważyłem, że ta Twoja to wersja bez PLUSA.
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Raffik teraz zgłupiałem już całkiem... iCharger, tylko w końcu który? 106B-plus, czy 1010B?
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 kwestia kasy juz i hmmm przyszlosci? spojrz na roznice miedzy nimi i zadecyduj sam.
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 OK, jak szaleć to dobrze, biorę 1010.
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 OK, jak szaleć to dobrze, biorę 1010. To zaszalejsz faktycznie, na maxa. 1010B jest starsza, większa, ma mniejszą moc, mniej programów i jest droższa. Jedyne "za" to obsługa 10S - kwestia, czy to wykorzystasz .
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Hehe, no cóż... Pamiętaj, ja radzę, ale to Ty wybierasz :-) Twój wybór, Twoja kasa. Na pewno ładowarka nie jest zła - przecież sam do niedawna miałem 106B i byłem szczęśliwy - tylko, że za mniejsze pieniądze mogłeś nabyć unowocześniony, rozbudowany model 106B+.
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 No ale słuchaj, jeśli mówisz, że 1010B jest starsza od 106B+ a w dodatku mnóstwo nieścisłości w ich opisie wyposażenia na stronie i jest to niezgodne z manualem, no to zaraz napiszę tam i raz dwa odkręcę. Zamienić 1010B na 106B+ ??
Ładziak Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Wg mnie zmienić, zwłaszcza gdy nie zamierzasz ładować pakietów powyżej 6S. No co ja się tak sam tu produkuję? Może tak ktoś by mnie poparł albo wręcz przeciwnie? :?
Gość Kaziuk Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Aj Raffik zamącił z tą 1010B... :rotfl: Tam cholera co innego w wykazie, co innego na fotce, a jeszcze co innego w manualu... :? Ale to po prostu żółte kukiełki. Takie trzy pakiety Zippo zapakowaliby w trzy pudła 1mx1mx1m, że w DHLu za narzut za objętość bożnaby samochód kupić. Już tak z nimi miałem. Pakiet Zippo ma status "Backorder", bo im wyszły, więc nie ma pośpiechu.
Raffik Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 nie nie nie ja powiedzialem ze musisz je porownac, ich parametry no i dokonac wyboru sam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.