Shock Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Takie pytanko na szybko Z majówki miałem nagrany fajny filmik z latania na Mechelinkach Niestety w domciu okazało się że akurat ten film gdzieś zniknął z mojego Samsunga S5. Filmu nie ma też w zdjęciach google ,nie wiem dlaczego, skoro wszystko inne tam jest przeniesione. Na bank nie kasowałem,zwolniłem 2,5 giga miejsca zgodnie z sugestią telefonu ale pisało że nie zostanie nic utracone.. Do sedna ,czy jestem w stanie jakoś ten film odzyskać ? niby są jakieś programy do tego typu rzeczy ale nie chciałbym przekombinować i rozwalić system telefonu -trzeba telefon ponoć zrootorować by można było pogrzebać w pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 I da się nie nie da się. To zależy od kilku czynników. Na pewno podstawowy to to czy miejsce w którym leży film na karcie zostało nadpisane. Po drugie czy karta nie jest w jakiś sposób uszkodzona. Spróbuj tego programu. Problem w tym, że dobrze współpracuje z kompami do W7. Da się go posadzić na W10 ale może być różnie. http://www.undelete360.com/download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi