Vesla Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Przymiarka maski silnika. EPP plus styropian. Jeszcze tylko szlif, szpachel i gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Fantastyczny jest. (Nie pokusisz się na wytłoczoną kabinkę?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Raczej nie ten model ma być modelem uproszczonym. Bez detali. Ale jest zrobiony tak, że kabinke można łatwo wymienić na inną. Kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Mały updade. Pogoda wietrzna i masa zajęć w domu to chwile wolne przeznaczam na budowę. Zuch dostał maskę ważącą 20g. Nie wiem gdzie miałem oczy bo po dokręceniu okazało się, że jest obrócona lekko i górny cylinder nie jest w osi. Trzeba będzie poprawić. Dokręciłem maskę tylko na boczne śruby, przy lądowaniu będzie mogła się lekko pochylić w dół. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Kiedy oblot ? W niedzielé ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zobaczymy. Żona planuje kajaki. Mogłem zamieszkać w górach daleko od morza. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wytłoczona kabinka zmieniłaby całkowicie image modelu (... wiem, wiem, że to sporo roboty). Fajnie wyszedł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Spoko. Jak będzie dobrze latał to może dostanie kokpit. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi