robertus Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wygląda jak i10, ale jest tańsza i ma 8 kanałów.Cenowo zastępuje TH9X - ok 450złhttps://www.banggood.com/Flysky-FS-i8-i8-8CH-2_4GHz-AFHDS-2A-LCD-Transmitter-with-FS-iA6B-Receiver-p-1154393.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Ja tam używam I6 i nie narzekam , z opcji używam rewersów , ograniczeń wychylenia serw , i drążków . Pasuje mi łatwość obsługi , ale myślę że moje radio jest już dość zużyte więc przyjdzie niedługo pora na wymianę. Myśle że jest zużyte dla tego że do symulatora używam jakiegoś 4 kanałowego fly sky i potencjometry w gimbalach już zdarłem , a że i6 to tanie radio więc myślę że sa tam takie same potencjometry i maja już bliżej niż dalej . Czy I8 nie ma przypadkiem gimbali na hallotronach? i czy jest tak samo banalne w obsłudze? Bo zaczynam sie interesować jakimś radiem banalnym w obsłudze , ale z hallotronami w gimbalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie znalazłem informacji aby FLysky robił gimbale na halotronach. Ale jeśli Ci siądą to są zamienne gimbale na banggood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Robert to znaczy ja latem to latam na I6, ale zimą to ciągle albo buduję albo zasówam na symulatorze, i to godzinami , i po dwóch zimach model zaczął wymachiwać sterami mimo że ja nie dotykam drążków , myśle że hallotrony były by o wiele trwalsze i stąd pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi