Andrzej Klos Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 natura , a raczej kultura jest nie sprawiedliwa dla meżczyzn, właściwie jedyne z czego mężczyzna może mieć ucieche, czyli poczucie bycia mądrzejszym i silniejszym od kobiet, jest przekreślone i zgwałcone, bo mężczyzna mający sie za mądrzejszego wobec kobiet zostanie nazwany swinskim szowinistom, a miesnie sużą do zap...nia na rzecz kobiet Byc moze, ze masz troche racji, ale badz ostrozny abys nie wyladowal tak jak jeden z tych facetow: Trzech kolegow rozmawia jakie to niemadre sa ich zony: Moja zona 2 tygodnie temu kupila 20kg miesa, na przecenie, ale my nie mamy drugiej lodowki. To nic takiego, mowi drugi, moja zona jest tak niemadra; miesiac temu kupila samochod, oczywiscie na przecenie, ale ona nawet nie ma prawa jazdy. To wszystko nic, mowi trzeci, moja zona w weekend poszla bawic sie z kolezankami, wziela cala torbe kondom’ow, ale ona przeciez nawet nie ma penis’a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi