dyra63 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam. Czy ktoś ,próbował programować serwo cyfrowe Savox ? Posiadam programator Hitec ,którym pokasowałem brzęczenia serw cyfrowych Hitec w modelu .Mam w nim zabudowane jedno serwo Savox -bardzo mocne do napędu klap i strasznie rzęzi .Próbowałem programatorem zwiększyć nieco martwe pole pozycji neutrum ,ale programator nie daje rady ,wraca za każdym razem do głównego menu.Wnioski trzy : * serwa Savox nie są programowalne tak jak np.Hitec, * programator Hitec nie współdziała dobrze z Savoxami , * operator do dupy (najbardziej prawdopodobna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Serwa Savox nie są programowalne w porównaniu do niektórych droższych modeli Hiteca. Sam posiadam kilka Savoxów i pierwsze słyszę o ich programowaniu, podobnie google milczy w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dzięki. Trudno trzeba się przyzwyczaić do tego ćwierkania,bo dokładniej nie mogę go ustawić z poziomu aparatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi