dyra63 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Witam. Czy ktoś ,próbował programować serwo cyfrowe Savox ? Posiadam programator Hitec ,którym pokasowałem brzęczenia serw cyfrowych Hitec w modelu .Mam w nim zabudowane jedno serwo Savox -bardzo mocne do napędu klap i strasznie rzęzi .Próbowałem programatorem zwiększyć nieco martwe pole pozycji neutrum ,ale programator nie daje rady ,wraca za każdym razem do głównego menu.Wnioski trzy : * serwa Savox nie są programowalne tak jak np.Hitec, * programator Hitec nie współdziała dobrze z Savoxami , * operator do dupy (najbardziej prawdopodobna)
oki188 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Serwa Savox nie są programowalne w porównaniu do niektórych droższych modeli Hiteca. Sam posiadam kilka Savoxów i pierwsze słyszę o ich programowaniu, podobnie google milczy w tym temacie.
dyra63 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Dzięki. Trudno trzeba się przyzwyczaić do tego ćwierkania,bo dokładniej nie mogę go ustawić z poziomu aparatury.
Rekomendowane odpowiedzi