-==PEGAZ==- Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Takiego czegoś to ja jeszcze nie widziałem ... Kobieta jest niesamowita ! http://www.youtube.com/watch?v=lT0gH_uHR2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ...nawet niebrzydkie te automaty zaczęli japońce robić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Excela to tam nie znają? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 W Excela też trzeba wpisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Takiego czegoś to ja jeszcze nie widziałem ... Kobieta jest niesamowita ! A tam... Sklepowa Krysia szybciej liczy bez kalkulatora i od razu w pamięci "zeszyt" uaktualnia... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.