Irek M Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 No i doczekaliśmy się... Płaczcie handlarze silnikami 3f!! Oto nastała rewolucja - pojawił się pierwszy bezszczotkowy model latający i to jaki - P-51!! :devil: http://www.allegro.pl/item460309130_bezszczotkowy_samolot_r_c_4_kanalowy_mustang.html Na dołączonym do aukcji filmie możecie zobaczyć jak to cudo pomyka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Kurde, nie miałem pojęcia, że bezszczoty odpala się z palca! :shock: No i moje silniki tak nie pierdzą... Zaraz, to co ja mam za silniki? Uff, chyba odkryłem przyczynę różnic: ten z aukcji ma "ma generalnie zredukowany poziom interferencji". Cokolwiek by to nie znaczyło :? . Mocne. Ale dzięki temu można spokojnie zwrócić model jako niezgodny z ofertą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Oj Ładziak... taki duży jesteś a nie wiesz, że każdy BL tak hałasuje jak ma śmigło niewyważone... pewnie na filmie lata jakiś laik co nie wie, że się śmigło wyważa i nie odpala z palucha... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 "ma generalnie zredukowany poziom interferencji". no jak nie wiecie o co chodzi ? przecież to nowoczesny napęd hybrydowy połączenie spaliny z 3f jak się paliwo kończy to lodujemy na elektryku i odwrotnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Panowie Wy sie nie znacie na samolotach Moja wypowiedz z wczoraj o tym sklepie... KLIK edit: KLIK na fotkach to 4 kanalowy honey bee a nie 6 kanalowy honey bee cp2 Juz kilka razy zglosilem wycofanie aukcji - bledny opis - a oni dalej to wystawiaja, szkoda slow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ...a g..no się znacie modelarze z bożej łaski - przecież to, co hałasuje to ładuje te lipole zasilające super (bo tak zminiaturyzowaną, że niewidoczną) bezszczotkę - ciut wyobraźni.... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.