Irek M Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 No i doczekaliśmy się... Płaczcie handlarze silnikami 3f!! Oto nastała rewolucja - pojawił się pierwszy bezszczotkowy model latający i to jaki - P-51!! :devil: http://www.allegro.pl/item460309130_bezszczotkowy_samolot_r_c_4_kanalowy_mustang.html Na dołączonym do aukcji filmie możecie zobaczyć jak to cudo pomyka :rotfl:
Ładziak Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Kurde, nie miałem pojęcia, że bezszczoty odpala się z palca! :shock: No i moje silniki tak nie pierdzą... Zaraz, to co ja mam za silniki? Uff, chyba odkryłem przyczynę różnic: ten z aukcji ma "ma generalnie zredukowany poziom interferencji". Cokolwiek by to nie znaczyło :? . Mocne. Ale dzięki temu można spokojnie zwrócić model jako niezgodny z ofertą.
n6210 Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Oj Ładziak... taki duży jesteś a nie wiesz, że każdy BL tak hałasuje jak ma śmigło niewyważone... pewnie na filmie lata jakiś laik co nie wie, że się śmigło wyważa i nie odpala z palucha... :)
Bartosz Mesjasz Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 "ma generalnie zredukowany poziom interferencji". no jak nie wiecie o co chodzi ? przecież to nowoczesny napęd hybrydowy połączenie spaliny z 3f jak się paliwo kończy to lodujemy na elektryku i odwrotnie;)
diem Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Panowie Wy sie nie znacie na samolotach Moja wypowiedz z wczoraj o tym sklepie... KLIK edit: KLIK na fotkach to 4 kanalowy honey bee a nie 6 kanalowy honey bee cp2 Juz kilka razy zglosilem wycofanie aukcji - bledny opis - a oni dalej to wystawiaja, szkoda slow.
karlem Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 ...a g..no się znacie modelarze z bożej łaski - przecież to, co hałasuje to ładuje te lipole zasilające super (bo tak zminiaturyzowaną, że niewidoczną) bezszczotkę - ciut wyobraźni.... :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.