karambolis8 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dzisiaj odbył się oblot odbudowanego kadłuba. Na pokładzie ultra amatorska kamerka Mate 808 z obiektywem 120o Jako ciekawostkę wrzucam jeszcze filmik z ESIaka. Podejrzewam, ze to telepanie to wina luzu w silniku po licznych kretobiciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 No to teraz wiem kto tak brutalnie rozjechał moje pieczarki na lotnisku. Załapałem się dziś na chyba dwa ostatnie loty i mogę potwierdzić, że model lata dobrze. Start z trawy bez problemowy i lądowanie podobnie. Powrót po przerwie do RC zaliczony na 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Miło było poznać kolegę od F5J Pieczarkami moje dzieci się bawiły Bardziej przeszkadzały porozrzucane kolby kukurydzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam. Temat o moim TOTO-7 zacząłem od pytania, gdzie umiejscowić podwozie. Dzisiaj odpowiem na pytanie jak je szybko zdemontować. Wprowadzenie. Sezon 2019 zacząłem z kolegą, który chce się wdrożyć w RC. Po zakupie przez niego aparatury, rozpoczęliśmy loty w trybie uczeń-trener z kabelkiem. Jak wspominałem też już wcześniej, mój TOTO-7 miał funkcję zrzutu spadochroniarza, którą bardzo upodobał sobie mój syn, lubił osobiście go spuszczać przełącznikiem na aparaturze. Model jest jak najbardziej do obudowy, gorzej i tak już nie mógł wyglądać Po oczyszczeniu silnika sprawdzę, czy funkcjonuje, to będzie kluczowe dla decyzji o remoncie. Priorytet ma dla mnie jednak Wilga Artexu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi