n6210 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Tak oglądam te napisy czasami nawet kilka razy dziennie i tak sobie myślę: masło maślane smarowane masłem... nie żebym narzekał ale może by tak naszrajbać coś z większym polotem ? Juz by lepiej było po prostu: Polskie Forum Modelarskie wszystko o modelach lub jeszcze więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Pomysł dobry :wink: . tylko może... Polskie Forum Modelarskiewszystko o modelach lub jeszcze więcej... zamiast lub to może ,,wszystko o modelach i jeszcze więcej.Lepiej brzmi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Chyba przy przenosinach coś zaszło za daleko Może o jedno piwo za daleko .... :devil: Przywrócił już Qpa do oryginalnej wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dzieki Lżej mi już na wzroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.