Sułek Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Cześć od dawna czytałem forum, ale w końcu musiałem się zarejestrować. Heliki i motoszybowce- to mój obszar zainteresowań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Witaj Piotrze Miło Cię widzieć w naszym gronie ...powiedz tylko, co zmusiło Cię do rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Witaj w naszym gronie Piotrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sułek Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Witaj Piotrze Miło Cię widzieć w naszym gronie ...powiedz tylko, co zmusiło Cię do rejestracji? Chcę wykonać zakupy z giełdy ale bez rejestracji nawet kontaktu nie idzie złapać... No już mnie trafia: http://pfmrc.eu/index.php/topic/76037-s-li-po-6s-4000mah/ Możecie napisać do chłopa, że chcę 1 akus i do paczkomatu? i ile to będzie razem? Bo nie mogę nic napisać na tym "Forum" poza tym miejscem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ale pisałeś w prywatnej wiadomości do kolegi, czy próbowałeś na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sułek Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ani jedna, ani druga opcja nie jest dla mnie dostępna. Jedynie tutaj mnie dopuszcza do pisania... Mam napisane w przycisku nagłówkowym (u góry, po prawej): Nie możesz odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Witaj Pisz PW do sprzedającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi