Sułek Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Cześć od dawna czytałem forum, ale w końcu musiałem się zarejestrować. Heliki i motoszybowce- to mój obszar zainteresowań... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.a.r.o. Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Witaj Piotrze Miło Cię widzieć w naszym gronie ...powiedz tylko, co zmusiło Cię do rejestracji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek67 Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Witaj w naszym gronie Piotrze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sułek Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 Witaj Piotrze Miło Cię widzieć w naszym gronie ...powiedz tylko, co zmusiło Cię do rejestracji? Chcę wykonać zakupy z giełdy ale bez rejestracji nawet kontaktu nie idzie złapać... No już mnie trafia: http://pfmrc.eu/index.php/topic/76037-s-li-po-6s-4000mah/ Możecie napisać do chłopa, że chcę 1 akus i do paczkomatu? i ile to będzie razem? Bo nie mogę nic napisać na tym "Forum" poza tym miejscem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2f Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Ale pisałeś w prywatnej wiadomości do kolegi, czy próbowałeś na forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sułek Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 Ani jedna, ani druga opcja nie jest dla mnie dostępna. Jedynie tutaj mnie dopuszcza do pisania... Mam napisane w przycisku nagłówkowym (u góry, po prawej): Nie możesz odpowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted September 3, 2018 Share Posted September 3, 2018 Witaj Pisz PW do sprzedającego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts