emas Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Czy któryś z kolegów rozpoznawał może temat ścisków sprężynowych jak ze zdjęcia o długości powyżej 10cm? Poszukuję takich ścisków o długości ramion (głębokości chwycenia) na dystans 12-13cm. Już trochę czasu na to poświęciłem póki co bezskutecznie a może się okazać że wyważam otwarte drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Marka Wolfcraft jest dostępna w Castoramie. Wielokrotnie kupowałem tam te ściski, tylko mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emas Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Tyle że dla mnie marka nie jest istotna. Zależy mi na długości ramion.Jak się dowiadywałem to najdłuższe jakie produkuje Wolfcraft to 10cm i są to dokładnie te ze zdjęć a potrzebuję sięgnąć na 12-13cm.Zamówić mogę wysyłkowo choćby z Azji to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A nie można by wydrukować sobie takich ścisków? tylko dłuższych. Albo nakładki przedłużające na te 10 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emas Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Drukarki nie posiadam, ani nie ma blisko nikogo w okolicy. Miałem też pomysł żeby wyciąć coś na podobieństwo ze sklejki. W ostateczności, jeśli nie znajdę nic innego będę zmuszony żeby zrobić jakieś nakładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi