Skocz do zawartości

Książka DISCUS LAUNCH GLIDER FOR THE DX9 AND DX18 G2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy może ktoś z Was czytał tą książkę red-sailplane.myshopify.com/collections/programming-guides-for-spektrum-and-jr-radios/products/discus-launch-glider-dx9-dx18-g2? Osobiście korzystam z FrSky i OpenTX. Jestem ciekawy czy książka jest na tyle ogólna, że nawet użytkownik innego systemu czegoś pożytecznego się z niej dowie.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a ktoto jest Sherman Knight?

Czytanie g...daje. Latanie i rozmowa z czynnymi zawodnikami jedynie ma sens. Za tyle kasy to na co najmniej jedne zawody spokojnie pojedziesz :)

Opublikowano

Z opisów na stronie odnoszę wrażenie, że jednak jest dość ukierunkowana na rozwiązania Spectrum'a.

Jeśli szukasz bardziej ogólnej wiedzy, mogę polecić filmy tego Pana: https://www.youtube.com/user/pnaton

Jeżeli masz konkretne problemy, zapraszam na wspólne polatanie w okolicach Warszawy. Z chęcią podzielę się wiedzą i doświadczeniem.

Opublikowano

Co do książki to też miałem wrażenie, że jest dedykowana Spektrum. Przyjrzę się tym materiałom wideo, które mi podesłałeś. Wiem, że najwięcej nauczę się na zawodach albo z kimś doświadczonym na lotnisku. Szukam czegoś na jesienną zła pogodę. Na latanie z kimś obecnie ciężko mi się umówić. Rodzina zajmuje dużo czasu i w zasadzie to udaje mi się w tygodniu wyrwać jakieś dwie godzinki, ale w zupełnie niezaplanowany sposób.

Opublikowano

Przeważnie w weekendy, a czasem i w tygodniu spotykamy się na wspólne rzucanio-latanie na Chudoby. Latają i doświadczeni kadrowicze, i początkujący - pełen przekrój umiejętności. Jeżeli któregoś razu będziesz wiedział, że wygospodarujesz czas na latanie, śmiało pisz. Jakoś się umówimy.

Opublikowano

W jakich godzinach bywacie na Chudoby? Jeśli ja tam bywam to koło 7:00-9:00.

Opublikowano

Ja uciekam przed 10 żeby z rodzinka spędzić weekend. Jesli jestem to w niedzielę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.