Skocz do zawartości

Jaka aparatura do samochodu,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie już było, ale zapytam :). Aparatura dla amatora, 3 kanały wystarczą. Miałem ostatnio w rękach fs-gt3c i o ile na zdjęciach wygląda obiecująco I wydawała się bardzo rozsądną propozycję, o tyle po "pomacaniu" trochę straciła pierwotnego czaru. Rozważam używane spektrum dx3c, albo ... no właśnie co ewentualnie możecie polecić.

Opublikowano

Gt3c to prawie to samo co gt3b ale ma ogniwo lion w zestawie, tylko samo wrażenie trzymania tej aparatury mnie nie przekonuje, a problem jest taki że innych na które patrzę nie trzymałem w dłoni. Jest jeszcze w moim budżecie sanwa mx-v. Futaba i wyższe modele sanwy nawet używane nie mieszczą się w zakładane kwocie. Może w przyszłości będę chciał użyć tej aparatury do jakiejś łodzi.

Obecne opcje które rozważam:

Fs-gt3c - nowa

Sanwa mx-v - nowa.

Spektrum dx3c - używana.

Opublikowano

W GT3 też mi nie odpowiadał uchwyt

Sanwa mx-v - całkiem dobra, znajomy ma i sobie bardzo chwali
Spektrum dx3c - też bardzo dobra, powszechnie używana w polskim rc drifcie. Ma duże kółko sterowe, dzięki czemu można precyzyjniej skręcać modelem. Zużywa mało prądu ( 4 paluszki starczają na bardzo długo )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak żeby dokończyć rozpoczęty temat, kupiłem używaną spektrum dx3c. aparatura bardzo dobrze leży w dłoni, solidne wykonanie (czuć piniondz ;) ). Proste menu i tanie odbiorniki zamienne, oryginały też w normalnych pieniądzach - dosyć ważny dla mnie aspekt bo mamy z młodym kilka samochodów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.