dimmus Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Pewnie już było, ale zapytam . Aparatura dla amatora, 3 kanały wystarczą. Miałem ostatnio w rękach fs-gt3c i o ile na zdjęciach wygląda obiecująco I wydawała się bardzo rozsądną propozycję, o tyle po "pomacaniu" trochę straciła pierwotnego czaru. Rozważam używane spektrum dx3c, albo ... no właśnie co ewentualnie możecie polecić.
oki188 Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 FS-GT3B 3CH 2.4GHz https://www.gimmik.net/FlySky_FS-GT3B_-_radio_pistoletowe_-_odbiornik,o,16614.html Tania a dobra siostrzeniec na takiej jeździ i chwali sobie mi się w niej podoba ten duży LCD wszystko takie czytelne P.S. ma wyjście pod symulator więc po podłączeniu do PC jeździłem na niej w symku VRC World, fajna zabawa
dimmus Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Gt3c to prawie to samo co gt3b ale ma ogniwo lion w zestawie, tylko samo wrażenie trzymania tej aparatury mnie nie przekonuje, a problem jest taki że innych na które patrzę nie trzymałem w dłoni. Jest jeszcze w moim budżecie sanwa mx-v. Futaba i wyższe modele sanwy nawet używane nie mieszczą się w zakładane kwocie. Może w przyszłości będę chciał użyć tej aparatury do jakiejś łodzi. Obecne opcje które rozważam: Fs-gt3c - nowa Sanwa mx-v - nowa. Spektrum dx3c - używana.
EloMajek Opublikowano 21 Września 2018 Opublikowano 21 Września 2018 W GT3 też mi nie odpowiadał uchwyt Sanwa mx-v - całkiem dobra, znajomy ma i sobie bardzo chwaliSpektrum dx3c - też bardzo dobra, powszechnie używana w polskim rc drifcie. Ma duże kółko sterowe, dzięki czemu można precyzyjniej skręcać modelem. Zużywa mało prądu ( 4 paluszki starczają na bardzo długo )
dimmus Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Tak żeby dokończyć rozpoczęty temat, kupiłem używaną spektrum dx3c. aparatura bardzo dobrze leży w dłoni, solidne wykonanie (czuć piniondz ). Proste menu i tanie odbiorniki zamienne, oryginały też w normalnych pieniądzach - dosyć ważny dla mnie aspekt bo mamy z młodym kilka samochodów.
Rekomendowane odpowiedzi