tomasxxx Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Witam potrzebuje pomocy z ww aparatura niestety jest tylko w niemieckim brak karty i języka angielskiego problem polega na tym ze w mixie delta/nf wmiksowal mi się w kanał 1 I 2 jeszcze kanał 3 i nie mam pojęcia jak go usunąć z tego mixu z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssuchy Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 TUTAJ masz po angielsku. PS Chwila szukania w google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasxxx Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 Wszystko oki to sam znalazłem ale nie ogarniam tej apki jest strasznie zawiła i nie mam pojęcia jak to ogarnac żeby usunąć ten 3 kanał z tego mixu może ktoś z użytkowników wytłumaczy mi w jak najprostszy sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiwak Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Najprościej to skasować model i ustawić od nowa. Pewnie Tylko wróżka może wywróżyć za pierwszym razem co tam poplątałes Możesz tez wrzucić plik modelu - wtedy było by prościej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts