dimmus Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witajcie. Przy składaniu extry użyłem zbyt dużo CA i zakleiłem serwo od środka. Rozbierając w celu odblokowania niestety połamałem ośkę potencjometru. Reszta jest ok, CA wlał się między zębatki i je skutecznie zablokował. Gdzie mogę kupić taki potencjometr? Mam jakieś stare serwa z połamanymi zegarkami, ale tam potencjometry mogą być już trochę zużyte i dlatego chciałbym nowy potencjometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Dostanie takiego potencjometru w zwykłym sklepie elektronicznym graniczy z cudem daj zdjęcia całego zmierz średnicę obudowy, pokaż resztę ośki coś powinienem znaleźć z jakiegoś rozbitka oczywiście sprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin668 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 https://hobbyking.com/en_us/turnigytm-tgy-9018mg-mg-servo-2-5kg-0-10sec-13g.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi