maxiiii Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Będąc dzisiaj na giełdzie samochodowej na której sprzedaje się wszystko za wyjątkiem samochodów za grosze kupiłem dwie szt. motocykli RC firmy tyco. Oczywiście bez baterii i aparatury. Teraz zastanawiam się co z tym zrobić? Przerobić to na normalne sterowanie czy zostawić. W końcu to klasyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 A gdzie ta giełda ? Będąc dzisiaj na giełdzie samochodowej na której sprzedaje się wszystko za wyjątkiem samochodów za grosze kupiłem dwie szt. motocykli RC firmy tyco. Oczywiście bez baterii i aparatury. Teraz zastanawiam się co z tym zrobić? Przerobić to na normalne sterowanie czy zostawić. W końcu to klasyki. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Od Katowic kawałek drogi. W Gorzowie wlkp na terenie starego ursusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi