maxiiii Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Będąc dzisiaj na giełdzie samochodowej na której sprzedaje się wszystko za wyjątkiem samochodów za grosze kupiłem dwie szt. motocykli RC firmy tyco. Oczywiście bez baterii i aparatury. Teraz zastanawiam się co z tym zrobić? Przerobić to na normalne sterowanie czy zostawić. W końcu to klasyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_Spy Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 A gdzie ta giełda ? Będąc dzisiaj na giełdzie samochodowej na której sprzedaje się wszystko za wyjątkiem samochodów za grosze kupiłem dwie szt. motocykli RC firmy tyco. Oczywiście bez baterii i aparatury. Teraz zastanawiam się co z tym zrobić? Przerobić to na normalne sterowanie czy zostawić. W końcu to klasyki. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxiiii Posted September 30, 2018 Author Share Posted September 30, 2018 Od Katowic kawałek drogi. W Gorzowie wlkp na terenie starego ursusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts