Jarek1925 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dzień dobry,Chciałbym wam pokazać moją przeróbkę GAZ 66. Nie jest to w 100% odwzorowany model więc napewno jakieś niedoskonałości są ale dla pojeżdżenia dla relaxu w sam raz. Posiada "komplet" świateł, (kierunki, stop. wsteczny). Dodatkowo wytwornica dymu dla bajeru. Nawet fotele skórą obkleiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Super wygląda, na pierwszym zdjęciu jak prawdziwy. Jakiś filmik z jazdy masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Mam tylko nagrałem do góry nogami, nie wiem jak to z telefonami jest, wziąłem na bok aby proporcje były około 16:9 zamiast taki kwadrat to nagrało, ale do góry nogami, i muszę jakoś to obrócić, zapisać i wtedy np na youtube wrzucić, tylko miałem trochę złe wspomnienia z obróbką. Wiem że można wstawić efekt "obrócenia obrazu" i zapisać ale jakość mi spadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 WPL B24. Jest to Gaz 66 ale bez szyb, bez plandeki, bez jakiś dodatków, ja go trochę zwaloryzowałem, dodałem światła bo w zestawie są tylko 2 diody na przód, zmieniłem mu kolor itp. Wersja KIT, jeżdzi na lipolu a nie nimh, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No i efekt finalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 WPL B24. Jest to Gaz 66 ale bez szyb, bez plandeki, bez jakiś dodatków, ja go trochę zwaloryzowałem, dodałem światła bo w zestawie są tylko 2 diody na przód, zmieniłem mu kolor itp. Wersja KIT, jeżdzi na lipolu a nie nimh, no tak, ale jeszcze wycieraczek brakuje do szyb żart oczywiscie, świetna robota !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Dzięki gdyby nie skala to kto wie... W zimę nie parują bo mają ogrzewanie z fpv, w kabinie zawsze ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 I dzisiejszy wyjazd nad wodę i w las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi