dimmus Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Kupiłem kilka dni temu nadajnik dla młodego do samochodów, wybór padł na spektrum dx3c, używany. Nie sprawdzałem wcześniej i prawdę mówiąc trochę się zdziwiłem bo nie mogę znaleźć tańszej alternatywy dla oryginalnych odbiorników ( nadaje tylko dsm), . Co prawda cena nie jest pozwalająca, bo za 100 można kupić nowy. Może ktoś z Was ma przetestowane jakieś zamienniki które są jeszcze dostępne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Aliexpress Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 Przeszukałem jako pierwsze, same z dsm2, raczej nie będzie działać. Chyba faktycznie tylko oryginały zostaje kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f-150 Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Ale 3 C obsługuje obydwa systemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 Faktycznie, teraz patrzę na stronie producenta i masz rację! Dzięki, już prawie oryginał zamówiłem, a potrzebuje 3. Na razie zamówię jeden żeby sprawdzić jak się sprawi, mam nadzieję że będzie OK, za resztę kupię serwo do driftowozu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmus Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 Melduję że działa także z dsm2, co mnie niezmiernie cieszy. Udało mi się kupić nowy odbiornik Orange od kolegi z innego forum za całe 25 zeta z przesyłką. Kolejny nadajnik spektrum z którego jestem mega zadowolony, precyzja prowadzenia, wysoka jakość wykonania i cena odbiorników zamiennych oraz ich dostęp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts