Kamilos Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Zapraszam do oglądania. Relacja z naszego meetingu w Pińczowie. Zapraszam do subskrypcji kanału https://youtu.be/ZWNyBr5NRUA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Pięknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Relacja z meetingu powiadasz? Z filmu wynika, że spotkaliście się aby polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Przeciek, stema to samo. Czy nie to samo ? Filmik super. Mam tak blisko i daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Też mam blisko tylko skąd mam wiedzieć kiedy latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ostatnim razem wrzuciliśmy info na forum ale był brak zainteresowania, również na fb udostępniamy wydarzenie. Skoro jest zainteresowanie to przed następnym Pińczowem wrzucę informacje na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 12 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 A na którym zboczu latacie, Skowronno czy gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Skowronno lub Krzyżanowice dolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hmm trochę to zabawne... pierwszy filmik z Pińczowa ma już ok. 2.8k wyświetleń a następne nie odniosły już takiego sukcesu chyba zasada pierwszy najlepszy a potem już tylko gorsze się utrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi